Prijsopgave & onderzoekskosten

Prijsopgave:

Als u een apparaat ter reparatie brengt, ga ik er altijd vanuit dat u het gerepareerd wilt hebben, mits het u niet te veel gaat kosten. Om deze reden heb ik prijsopgave limieten ingesteld. Deze vind u in de onderstaande tabel. Zolang de reparatiekosten onder dat bedrag blijven repareer ik uw apparaat, daarboven bel ik u op om een prijsopgave door te geven. U kunt dan kiezen of ik verder met de reparatie mag gaan, of niet.

Onderzoekskosten:
Achter het prijsopgave limiet vindt u de onderzoekskosten. Deze worden alleen gerekend indien u niet akkoord gaat met een prijsopgave, of als het apparaat onverhoopt onherstelbaar blijkt te zijn. Als u een reparatie komt brengen, verzoek ik u de onderzoekskosten direct te betalen. Na de reparatie worden deze verrekend met het totaal bedrag. Indien u uw ongerepareerde apparaat niet retour wenst, mag u het bij mij achterlaten, maar de onderzoekskosten worden niet gecrediteerd.

Overzicht:

ApparaatPrijsopgaveOnderzoekskosten
Computer of laptop€150,-€35,-
Netbook / tablet€100,-€35,-
Printer / scanner€50,-€25,-
TFT Monitor€75,-€30,-
Externe harddisk / flashgeheugen€75,-€25,-
Audio / Video apparaat€125,-€35,-
High-End / Profi audio€160,-€40,-
LED/LCD TV€175,-€40,-
Afstandsbediening€25,-€10,-
Modelspoor€50,-€25,-

Ik repareer géén mobiele telefoons. (Gebroken schermen, versleten accu’s, enz). Softwarematige problemen kan ik vaak wel voor u oplossen.
Mocht u een defect apparaat hebben, wat niet in de lijst voorkomt, dan heb ik daar (nog) geen vaste prijs voor, of ik kan het niet herstellen. U kunt mij dan even bellen of e-mailen voor meer informatie.